Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Blocker Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 6.7.0 M1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Installer, Studio and Tools
    • Security Level: Public (The World)
    • Labels:
      None
    • Environment:
      OSX 10.7.5

      Description

      Thank for giving me the opportunity to trail the new release 6.7.0 M1.

      Unfortunately the installer doesn't pass the third party library import.

      In previous versions WM redirects to Studio but not with 6.7.0 M1.

        Activity

        Hide
        vevekp added a comment -
        Could you please let us know if you are running only one version of WaveMaker (6.7.0 M1) in the OS X machine?
        Also make sure to clear browser cache.

        Please refer the OS X installation section in the below link.

        http://dev.wavemaker.com/wiki/bin/wmdoc_6.5/Install#HMacOSXInstallation

        Also could you be specific on what do you mean by ' installer doesn't pass the third party library import.'?
        Show
        vevekp added a comment - Could you please let us know if you are running only one version of WaveMaker (6.7.0 M1) in the OS X machine? Also make sure to clear browser cache. Please refer the OS X installation section in the below link. http://dev.wavemaker.com/wiki/bin/wmdoc_6.5/Install#HMacOSXInstallation Also could you be specific on what do you mean by ' installer doesn't pass the third party library import.'?
        Hide
        vevekp added a comment -
        Tom, Also please provide browser details and also screenshot (if any)
        Show
        vevekp added a comment - Tom, Also please provide browser details and also screenshot (if any)
        Hide
        dille4 added a comment -
        Sorry for the delay.

        Before I started the installer I actually cleared the cache just in case.

        For some reason it didn't ask me whether I want to share all the existing projects but instead it created a folder with the name "Wavemaker 6.6.0 M3" with the usual subfolders common, logs, projects and samples. Surprisingly it added the 670M1_patches.js file into the common folder.

        After I deleted the folder WM 6.7.0 M1 the Studio loaded and I could point the install to the correct folders.
        Show
        dille4 added a comment - Sorry for the delay. Before I started the installer I actually cleared the cache just in case. For some reason it didn't ask me whether I want to share all the existing projects but instead it created a folder with the name "Wavemaker 6.6.0 M3" with the usual subfolders common, logs, projects and samples. Surprisingly it added the 670M1_patches.js file into the common folder. After I deleted the folder WM 6.7.0 M1 the Studio loaded and I could point the install to the correct folders.
        Hide
        dille4 added a comment -
        Sorry I meant:

        After I deleted the folder "Wavemaker 6.6.0 M3" the Studio loaded and I could point the install to the correct folders.
        Show
        dille4 added a comment - Sorry I meant: After I deleted the folder "Wavemaker 6.6.0 M3" the Studio loaded and I could point the install to the correct folders.

          People

          • Assignee:
            vevekp
            Reporter:
            dille4
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: